Tokyo Mew Mew New sezonul 2 confirmat pentru 2023!

Sezonul 2 din Tokyo Mew Mew New a fost a anunțat. Acesta va avea premiera în aprilie 2023. Odată cu încheierea primului sezon, a fost lansat un trailer cu confirmarea sezonului 2.

Seria prima adaptare a seriei anime Tokyo Mew Mew a avut 52 de episoade, și a fost difuzată din 2002 până în 2003. Studio Pierrot a fost cel care a animat-o. Tokyo Mew Mew New e o readaptare, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la lansarea seriei manga. Aceasta este animată de Yumeta Company și Graphinica, și regizată de Takahiro Natori. Anime-ul e difuzat pe HIDIVE, care descriere povestea în felul următor:

Cercetătorii proiectului μ(Mew) folosesc ADN-ul unor specii pe cale de dispariție, pentru a crea o echipă de eroine cu abilități uimitoare.  Înarmată cu abilitățile unei pisici „iriomote” , Ichigo trebuie să colaboreze împreună cu alte fete Mew Mew, pentru a preveni o invazie extraterestră.

Distribuția principală include pe:

  • Yuki Tenma ca Ichigo
  • Ryoko Jyuni ca Lettuce
  • Mirai Hinata ca Mint
  • Momoka Ishi ca Zakuro
  • Rian Toda ca Fong Pudding

Anime-ul se bazează pe seria manga Tokyo Mew Mew, care a fost realizată în 2002. Serie scrisă de către Reiko Yoshida și ilustrată/desenată de Mia Ikumi. Manga a apărut în perioada 2000-2003, cu un sequel intitulat Tokyo Mew Mew a la Mode care a început în 2003 și s-a sfârșit în 2004. Sequelul a fost scris și ilustrat de către Mia Ikumi. Tokyo Mew Mew: 2020 Re-Turn- un sequel de 2 capitole, a fost publicată în perioada 2019-2020, unde Reiko Yoshida s-a întors să scrie povestea, iar Ikumi s-o deseneze. Mia Ikumi a murit recent anul acesta.

Primul sezon din Tokyo Mew Mew New poate fi vizionat subtitrat în română pe A-Evo.

Sursa: Anime Corner

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!

Pe curând

Postări Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *