Manga Hunter x Hunter se reîntoarce!

Fanii serie manga Hunter x Hunter sunt deja nerăbdători, privind revenirea seriei. În timp ce Togashi continuă să ne țină la curent progresul pe care-l face cu seria manga (desenatul), revista oficială, unde seria manga Hunter x Hunter e publicată, mai exact Weekly Shonen Jump, nu a venit cu nicio informație/anunț. 

Contul oficial de Twitter al Shonen Jump a anunțat că un nou volum manga, adică volumul nr. 37 din Hunter x Hunter, va fi lansat anul acesta pe 4 noiembrie. Prețul acestuia fiind de 528 yen (3.69$). Cu toate că, volumul nr. 36 a fost lansat pe 4 octombrie 2018.

Coperta volumului nr. 37 din manga Hunter x Hunter a fost dezvăluită

Așadar, volumul nr. 37 va acoperi capitolele 381-390, care sunt publicate în revista Weekly Shonen Jump.

Fanii încă mai trebuie să aștepte anunțurile oficiale privind lansarea vreunui capitol nou din Hunter x Hunter. Deși, acestea sunt știri bune pentru cititorii seriei manga HxH, deoarece editorii se gândesc în sfârșit la aceasta. Dacă avem noroc, Gon și prietenii lui își vor face apariția curând, în revista WSJ.

Cu toate că revine după o lungă pauză, Togashi suferă în continuare de dureri de spate

Togashi a informat fanii, pe contul lui de Twitter, că încă nu poate desena în timp ce stă. Prin urmare, acesta trebuie să stea întins pe spate ca să poată desena. Recent, Togashi plănuia să angajeze asistenți noi, care-l vor ajuta să deseneze, ușurându-i astfel munca. 

Seria manga Hunter x Hunter e scrisă și ilustrată de Yoshihiro Togashi, publicată în Weekly Shonen Jump încă din 1998. De-a lungul timpului, având pauze dese din cauza sănătății precare a autorului. Nippon animation a adaptat seria manga în 62 de episoade, difuzate din 1999 până în 2001.

Seria bucurându-se de o a doua adaptare anime, de către studioul Madhouse. Această adaptare a avut 148 de episoade, difuzate din octombrie 2011 până în septembrie 2014.

Pentru cei care doresc să citească manga de unde a rămas seria anime, o pot face începând cu volumul 32, capitolul 339. Seria o găsiți, de asemenea, disponibilă în engleză pe Manga+, site unde pot fi citite multe serii populare publicate oficial de către cei de la WSJ.

Sursă: Anime Senpai

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!


Pe curând!