The Eminence in Shadow va avea 2 părți!

Seria anime The Eminence in Shadow o să aibă în total 20 de episoade și va fi difuzat în două părți (cours) consecutive. Ce înseamnă acest lucru? Cours consecutive înseamnă că ne vom delecta cu Shadow Garden până la sfârșitul lunii martie. Studio Nexus adaptează seria și va apărea pe 5 octombrie.  

În plus, față de informația privind numărul episoadelor, s-a anunțat și o emisiune radio care urmează să fie difuzată pe 11 octombrie. Seria anime se bazează pe un roman scris de Daisuke Aizawa și ilustrată de Touzai. Kazuya Nakanishi (designerul personajelor din Darwin’s Game) va regiza anime-ul. Makoto Iino (Demon Lord, Retry) se va ocupa de designul personajelor.

Distribuția principală îl include pe Seichiro Yamashita ca Cid Kageno/Shadow, Kana Hanazawa ca Alexia Midgar, și Yoki Hikasa ca Iris Midgar. 

Romanul a început să fie publicat în 2017  și, de asemenea, are adaptări manga în desfășurare.

Yen Press a licenția romanul și descrie în felul următor povestea:

Chiar și în vechea lui viață, visul lui Cid nu era să devină un protagonist sau ultimul „boss”.  Mai degrabă ar trăi ca un personaj minor, până când sosește timpul să arate că e un geniu… sau, cel puțin să se prefacă că e unul! Iar acum că a renăscut în altă lume, e pregătit să-și îndeplinească și să-și trăiască visul din plin. Înarmat cu imaginația lui hiperactivă, Cid recrutează membri în organizația lui și inventează o poveste despre un cult malefic, pe care trebuie să-l învingă. Ei bine, la ce noroc are, adversarii lor imaginari s-au dovedit a fi reali, iar toată lumea știa, cu excepția lui.

Sursă: Anime Corner

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!

Postări Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *