Manga UP Lansează Manga False Child de Taku Kawamura în Limba Engleză

False Child eng sub, False Child manga, False Child manga in engleza, False child stire, False Child manga up, Manga up, False Child licentiata, False Child de Taku Kawamura, False Child de Taku Kawamura licentiată, Taku Kawamura, Manga False Child în Engleză, anime news, stiri anime, AnimeNews, stiri anime in romana, stiri anime online

Site-ul Manga UP! al companiei Square Enix a lansat manga False Child de Taku Kawamura în limba engleză duminică.

False Child de Taku Kawamura

Manga UP! descrie povestea astfel

Închipuiți-vă că un copil care a murit în mod neașteptat reapare brusc, arătând exact ca înainte. Dar ce se întâmplă dacă totul este opera unui tanuki ce își schimbă forma? Aceasta nu este o reuniune. Ea nu este reală. Cu toate acestea, părinții ei se agață de minciuna dulce-amăruie.

Experimentați o poveste plină de emoție despre pierdere și dor din partea autorului cărții manga “Prietenul meu nepriceput”.

Kawamura a lansat manga în revista Gangan Joker! a Square Enix pe 22 Noiembrie. Square Enix a lansat primul volum compilat al manga pe 22 Martie.

Kawamura a lansat manga My Clueless First Friend (Jijou wo Shiranai Tenkousei ga Guigui Kuru.) în revista Gangan Joker a Square Enix în Mai 2018. Square Enix a publicat primul volum în Octombrie 2018 și a lansat al 14-lea volum pe 22 Martie. Square Enix Manga & Books a publicat primul volum în limba engleză pe 7 Martie și va publica al doilea volum pe 6 Iunie. Manga a primit o adaptare anime care a avut premiera pe 9 Aprilie.

Sursa: ANN

Postări Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *