Povestea din ultimul Arc din Black Clover va avea loc la un an de la ultima luptă?

Cu toate că au trecut aproape 3 luni de când seria manga Black Clover a luat o pauză, autorul dorindu-și astfel să se axeze mai mult pe următorul arc al seriei, care este și ultimul. Seria manga Black Clover se întoarce pe 1 august cu capitolul 332, intitulat „La un an și ceva de la ultima luptă aprigă. Asta și ceilalți sunt chemați!?”.

Potrivit site-ului Anime Senpai, au existat scurgeri de informații privind ultimul arc, conform acestora prima pagină a revistei Weekly Shonen Jump, numărul 34 va sugera faptul că acțiunea din următorul arc va avea loc la un an distanță de la ultima luptă. Așadar, în acest arc personajele principale precum Yuno, Asta și Noel,  vor avea 18 ani, sau chiar mai mult.

Cu alte cuvinte, fanii își vor cunoaște o variantă mai în vârstă (1 an și ceva) a personajele favorite. Vor putea vedea în sfârșit o relație mai matură între Asta și Yuno. De asemenea, unele personaje vor suferi schimbări semnificative privind înfățișarea ( creșteri în înalțime, schimbarea voci, etc.)

Ultimul episod din adaptarea anime a fost lansat pe 30 martie, 2023. Echipa de producție nu a anunțat încă când sau dacă anime-ul se va adapta în continuare. 

Cu toate că seria manga Black Clover nu va fi la fel de lungă ca One Piece, sau alte serii de genul, dar cu siguranță poate deveni seria favorită a multor fani dacă va avea un final pe măsură.

Sursă: Anime Senpai


Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!

Pe curând