Anime-ul Chainsaw Man nu va fi cenzurat!

La evenimentului Anime Expo din Los Angeles, membrii echipei de producție  au răspuns la mai multe întrebări privind adaptarea seriei  Chainsaw Man, inclusiv celei mai importante întrebări privind cenzurarea anime-ului.

Foarte mulți fani  așteptau ca pe durata evenimentului să fie lansat  un trailer sau vreun element vizual. Totuși, aceștia nu au avut parte de niciuna dintre acestea. 

CEO-ul studiourilor  Mappa, Manabu Otsuka, care se pare că este și acesta un fan al seriei. Acesta a dezvăluit faptul echipa de producție avea în plan să lanseze ceva pentru fani în cadrul evenimentului, doar că nu era gata în momentul respectiv. 

Otsuka și-a cerut scuze față de fanii care așteptau un trailer nou pentru Chainsaw Man, spunând totodată că dorește ca totul să iasă perfecte înainte să lanseze un nou trailer/PV. 

Potrivit acestuia, vor fi oferite informații noi în cadrul evenimentului Crunchyroll Expo, care va avea loc în vară ( 5-6 august). Ținând cont că anime-ul va apărea anul acesta.

Mai jos se pot regăsi o serie de întrebări puse de fanii, dar și răspunsurile membrilor echipei de producție din cadrul evenimentului Anime Expo.

Cum de v-ați decis să adaptați  această serie manga  Chainsaw Man?

„Studioul Mappa era interesat de adaptarea acestei serii manga încă de la lansarea acesteia acesteia, de aceea ne-am adresat revistei Shuiesha pentru a desfășura acest proiect.”

Va fi scenariul cenzurat? Cum va fi integrat și gestionat genul Gore în anime?

„Nu, noi ne dorim ca conținutul să fie cel original, la fel ca cel din manga. Nu vom cenzura nimic. Ne dorim să se respecte cu strictețe materialul original.”

Cum va se va implica Fujimoto(autorul seriei manga) în producerea anime-ului?

 „Cooperăm cu autorul seriei. Ne dorim să fie o reprezentarea cât mai fidelă a seriei manga. De asemenea, autorul ne ajută ca și consultant privind alegerea distribuției pentru vocile personajelor.”

Ce avantaj credeți că va aduce producerea acestei serii?

„CEO-ul de la studiourile Mappa este un mare fan al acestei serii manga. De asemenea, el  însuși va avea grijă ca anime-ul să fie de o calitate superioară, astfel încât să iasă ceva de care să se bucure fanii.”

Mai mult, s-a dovedit că personajul pe care CEO-ul de La Mappa îl îndrăgește cel mai mul este „Power”.

Data lansării anime-ul Chainsaw Man a fost confirmată pentru anul 2022. Totodată, cea de-a doua parte a seriei manga va fi publicată începând cu data de 13 iulie, 2022. Cu toate că animeul se va lansa anul acesta, fanii seriei se pot bucura momentan doar de primul trailer, apărut deja.

Sursa: Anime Senpai

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul! Și nu uitați să ne împărtășiți opiniile și părerile voastre privind seria Chainsaw Man.  De asemenea, Chainsaw Man va putea fi vizionat tradus în limba română pe site-ul A-Evo din toamnă!