Anime-ul Lord Of The Mysteries dezvăluie trailerul, personaje, plot și altele

Dacă ești activ pe rețelele de socializare și dacă ești otaku, atunci există 95% șanse să știi de anime-ul Lord Of The Mysteries. Există numeroase ajustări ale acestei viitoare capodopere chiar înainte de lansarea oficială a mai multor detalii.

Cu doar un videoclip de promovare, animeul care urmează să apară i-a făcut pe spectatori să se aștepte cu sufletul la gură lansarea sa. Înainte de a intra mai adânc în subiect, permiteți-mi să subliniez că anime-ul Lord Of The Mysteries nu este o adaptare anime japoneză, ci una chineză. Da, este un Donghua bazat pe populara serie de romane web scrisă de autorul „Cuttlefish That Loves Diving”.

Au existat diverse discuții pe baza anime-ului încă din August 2021, când au lansat și primul visual. După aproape 2 ani, în August 2023, primul video de promovare a uimit fanii.

 Lord Of The Mysteries: Trailer și alte detalii

Lord Of The Mysteries, Lord Of The Mysteries anime, Lord Of The Mysteries adaptare anime, Lord Of The Mysteries personaje, Lord Of The Mysteries trailer, Lord Of The Mysteries poveste, Lord Of The Mysteries news, Lord Of The Mysteries stiri, Lord Of The Mysteries stire, Lord Of The Mysteries stiri in romana, Lord Of The Mysteries animenews

2025年夏播出!【诡秘之主】小丑篇预告PV:赞美愚者传说

Faptul că am avut parte doar de o incursiune în lumea din Lord Of The Mysteries, iar fanii au înnebunit după ea, spune multe. Modul în care videoclipul începe și se desfășoară încetul cu încetul până la final spune multe despre abilitățile și talentul cu care a fost făcut. Felicitări regizorului, studioului de producție a animației și întregului staff pentru crearea acestei capodopere.

Regia este demnă de laudă; designerii de personaje au făcut o treabă minunată în crearea personajelor. În general, melodia tematică, muzica și estetica sunt fantastice. Suspansul, emoția și curiozitatea pe care le creează cu trailerul său de două minute dovedesc de ce este popular chiar înainte de lansare.

Așteptați-vă ca acest Donghua să fie plin de mistere, acțiune și momente epice. Deși acest teaser a avut într-adevăr nevoie de mult timp pentru a ajunge pe ecrane, a meritat. Anime-ul va mai avea nevoie de aproape un an pentru a ajunge pe marile ecrane, așa că țineți-vă bine. Anul 2025 va fi anul său. Calitatea muncii se vede clar. Animația este pregătită să ajungă pe ecrane în vara anului 2025.

Lord Of The Mysteries: Detaliile studioului și altele

Studioul B.CMay Pictures este un studio renumit care stă în spatele multor Donghua populare, inclusiv al acestei serii. Unele dintre cele mai populare Donghua sunt The Founder Of Diabolism și The King’s Avatar. Pe lângă altele, cele două serii menționate mai înainte sunt cele mai populare și mai bine cotate pe MAL.

Nuvela web este finalizată și s-a terminat în 2020 cu 8 volume. Primul vizual principal al anime-ului a fost lansat după un an. Poate credeți că povestea ar fi scurtă, având în vedere că are doar 8 volume, dar lăsați-mă să vă lămuresc! Numai primul volum are 213 capitole. Deci pregătiți-vă pentru o călătorie lungă într-o lume fantastică, plină de aventuri palpitante.  

Despre Lord Of The Mysteries

Lord Of The Mysteries, Lord Of The Mysteries anime, Lord Of The Mysteries adaptare anime, Lord Of The Mysteries personaje, Lord Of The Mysteries trailer, Lord Of The Mysteries poveste, Lord Of The Mysteries news, Lord Of The Mysteries stiri, Lord Of The Mysteries stire, Lord Of The Mysteries stiri in romana, Lord Of The Mysteries animenews
Lord Of The Mysteries

Povestea se învârte în jurul protagonistului, Klein Moretti – chipeșul tânăr pe care îl vedem în trailer. Acțiunea se petrece într-o perioadă istorică, mai exact între 1349 și 1350.

Totul începe când Klein se trezește într-o lume plină de mistere unde nimic nu pare a fi normal. Lumea îl încurca cu tot felul de dileme și puzzle-uri, el trebuind să înțeleagă cum funcționează acest univers supranatural și să învețe lucruri precum medicina magică, prezicerea și multe altele. Tot ce încearcă să facă este să meargă înapoi acasă unde poate fi Zhou Mingrui din nou. Dar nu e așa ușor. Cu timpul el ajunge pe drumul cel bun cu noile sale puteri Beyonder.

Reacțiile Fanilor

Fanii care au citit nuvela web sunt speriați de calitatea anime-ului. Motivul este că ei nu vor ca animația să strice plotul și distracția oferită. Ei sunt pregătiți să compromită opțiunea de a primi un Donghua care nu este de calitate înaltă. 

   În cele din urmă s-au simțit relaxați după ce au vizionat videoclipul de promovare. Mulțumiri lui B.CMay care a preluat conducerea. Fanii așteptau cu nerăbdare de mult timp, deoarece au continuat să verifice dacă a apărut sau nu vreo informație despre el.

Din păcate, creatorii au avut nevoie de mult timp pentru a lansa primul videoclip. Entuziaștii au fost aproape dezamăgiți și nu au avut încredere că nuvela web va primi vreodată o adaptare Donghua. Deși lucrurile au fost clarificate deocamdată, aceștia mai au de așteptat mai bine de un an pentru a o viziona în sfârșit. Dar tot ce pot spune este că toată așteptarea a meritat!

Întrebări frecvente

Va primi Lord Of Mysteries o adaptare anime? 

Da, este oficial, pregătește-te pentru vara anului 2025

Este Lord Of Mysteries un anime chinezesc?

Da, este un Donghua.

Este Lord Of Mysteries complet? 

Nuvela web este completă.

Concluzie

Până acum, trebuie să ne fi fost clar că tot ce putem face este să AȘTEPTĂM. Nu există altă alegere decât să numărăm zilele și să așteptăm ca cei de sus să ne dea o veste. În afară de detaliile menționate mai sus, nu avem nicio informație despre lista de distribuție și echipa de la Donghua. Asta este tot ce avem!

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!
Pe curând!