Creatorul Yu-Gi-Oh a murit salvând oameni dintr-o maree mortală!

Creatorul Yu-Gi-Oh un erou

Cu câteva luni în urmă, am aflat de moartea neașteptată a lui Kazuki Takahashi, omul din spatele seriei Yu-Gi-Oh. Moartea lui fusese declarată oficial ca înec la acel moment. Dar un nou raport a dezvăluit faptele lui eroice pentru care anterior nu fusese recunoscut.

Kazuki Takahashi, Creatorul Yu-Gi-OH

Recent, un oficial militar American a vorbit pentru The Stars and Stripes și a oferit câteva detalii. Ofițerul, Maiorul Robert Bourgeau, a fost prezent în acea zi la Mermaid Grotto, instruind doi novici în ale înotului. Bourgeau a văzut o mamă Japoneză care arăta către fiica ei și un soldat american, ambii fiind prinși în maree. O maree este o zonă foarte periculoasă cu curenți de apă foarte puternici și impredictibili.

Conform raportului, mareea era deja destul de periculoasă. Valurile de 1.8 metri care se loveau în mijloc au creat un efect de vortex și a început să tragă rapid dedesupt înotătorii prinși. Acesta a făcut înotul și scăpatul foarte dificil. După ce au strigat după ajutor, Bourgeau și alți studenți au intrat în apă. Din fericire, Bourgeau a dus-o pe fetiță și pe mama ei într-un loc sigur.

Bourgeau spune că Kazuki Takahashi e un erou

De asemenea, Bourgeau a spus că s-ar fi întors după soldat după ce le-a dus pe fete la mal, dar s-a epuizat când le-a scos din vortex, iar acum nu era în nicio stare să se întoarcă după soldat. Chiar dacă Takahasi s-a oferit să ajute în timpul operațiunii de salvare, martorii „l-au văzut foarte puțin până a dispărut sub valuri”, conform multor martori din armată.

Totuși, în cele din urmă, toți cei trei înotători speriați împreună cu Bourgeau și studenții lui au ajuns într-un loc sigur. Chiar dacă au declarat că se aflau într-un pericol iminent de înec din cauza curenților rapizi. Însă, Takahashi a dispărut fără urmă, iar corpul lui neînsuflețit a fost descoperit după trei zile. Fanii nu-l vor uita niciodată pe Takahashi pentru că ne-a introdus revoluționara serie manga din 1996, anime și jocurile video Yu-Gi-Oh!
Potrivit interviului lui Bourgeau cu cei de la Stars & Stripes, acesta i-a lăudat eforturile lui Takahashi, spunând că a fost un erou care și-a dat viața să-i salveze pe alții.

Sursă: Anime Senpai

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!