„The Simpsons” va parodia anime-ul Death Note!

Show-ul Tv de animație produs de Fox, The Simpsons, a confirmat lansarea a două episoade speciale de Halloween anul acesta. Bun, hai sa vedem ce e „special” la acest anunț și de ce i-ar interesa pe fanii anime și manga.

Așadar, fanii serialului, dar și fanii seriei anime Death Note se vor putea bucura de un episod care va parodia seria anime. Anunțul a fost făcut de producătorul executiv Matt Selman  la Comic Con-ul care a avut loc în San Diego. Acesta a mai menționat că va fi în continuare parodiat și lucrarea populară a lui Stephen King, IT.

De asemenea, Selman a menționat că de animația pentru episodul care va parodia Death Note se va ocupa un alt studio. Deși nu se știe încă care studio.

Totodată, Selman a mai spus că această decizie are ca scop atingerea obiectivului de a crea unui anime Simpsons incredibil și autentic. Directorul executiv a lăudat în continuare lumea anime-urilor , spunând că universul anime este unul foarte bogat și diversificat.

Cu alte cuvinte, acest lucru poate însemna faptul că pe viitor vor mai fi luate în considerare seriile anime și să apară în serialul The Simsons.

Orice s-ar întâmpla, vom avea de așteptat până în octombrie.

Sursă: Anime Senpai

Vă așteptăm părerile în comentarii!

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!

Pe curând