DOROHEDORO, SERIA ANIME ANUNȚĂ O CONTINUAREA CU UN TEASER

Dorohedoro primește o continuare, așa cum s-a anunțat ieri, 9 ianuarie.

Detaliile nu au fost dezvăluite, dar știm că va fi o serie web. Q Hayashida a comentat despre anunț spunând că producția a progresat de ceva timp și că așteaptă cu nerăbdare să vadă rezultatele.

Teaserul pentru continuarea seriei anime Dorohedoro îi prezintă pe Kaiman și Nikaido, ale căror voci sunt aduse de Wataru Takagi și Reina Kondo:

Dorohedoro, Dorohedoro teaser, Dorohedoro sezon nou, Dorohedoro stire, Dorohedoro anime news, Dorohedoro news


MAPPA a animat primul sezon Dorohedoro, care a început să fie difuzat în iarna lui 2020 în Japonia. În restul lumii, serialul a fost o exclusivitate Netflix și cele 12 episoade ale sale au ajuns pe platforma de streaming pe 28 mai a acelui an. Yuichiro Hayashi a regizat și a realizat scenariul împreună cu Hiroshi Seko, care s-a ocupat de compoziția și scenariul serialului.

Tomohiro Kishi a fost responsabil de designul personajelor. R O N de la (K)NoW_NAME a compus muzica – trupa a compus melodia de la începutul episoadelor și cele șase cântece de final. Manga Doroheroro a lui Q Hayashida a început serializarea în 2000 în Monthly Ikki Magazine a companiei Shogakukan. După ce revista și-a încetat apariția în 2014, manga s-a mutat în revista Hibana în 2015, care a încetat publicarea doi ani mai târziu, așa că Doroheroro și-a încheiat publicarea în Monthly Shonen Sunday din 2018. 167 de capitole au fost adunate în 23 de volume. VIZ Media a publicat manga în engleză.

Sursă: Anime Corner

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!
Pe curând!