Manga Noragami ia sfârșit odată cu capitolul 109

Manga Noragami s-a finalizat oficial după 109 capitole și mai bine de 13 ani de serializare în revista Monthly Shonen Magazine de la Kodansha.e. Ultimul volum, Volumul 26 va fi lansat pe data de 16 Februarie.

Coperta ultimului volum din Noragami îl are în prim-plan pe Yato:

Noragami, Noragami manga, Noragami vol 27, Noragami sfarsit, Noragami ultimul capitol

Noragami: Stray God este manga scrisă și ilustrată de duo-ul de artiști manga “Adachitoka”. Seria a fost publicată în 2010 în Monthly Shonen Magazine, revista care aparține de Kodansha. Kodansha SUA a licențiat manga în engleză în 2014.

Kodansha descrie povestea astfel:


Yato este un zeu fără casă. Nu are nici măcar un altar, să nu mai zicem de credincioși! Totuși, pentru a-și împlini scopurile ambițioase, a înființat un program de ajutoare pentru cei nevoiași (contra unei taxe mici), sperând că eventual va strânge destui bani cât să își construiască singur templul la care visează. Desigur, nu-și permite să fie pretențios, deci Yato acceptă tot felul de slujbe: de la găsitul pisicilor pierdute și până la a ajuta elevii să scape de bătăușii din școală.

Manga-ul a primit o adaptare anime de 25 de episoade făcută de studio Bones. Primul sezon a fost produs în 2013 unde ultimele 3 episoade sunt fillere. Continuarea, Noragami Aragoto, a apărut în 2015. Anime-ul are, de asemenea, patru animații DVD originale și prezintă arcuri care nu sunt incluse în manga. Primele două au avut loc între episoadele 19 și 20 din Noragami Aragoto, în timp ce celelalte două sunt plasate după evenimentele din sezonul doi.

Sursa: Anime Corner

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!
Pe curând!