Crunchyroll și Funimation se scumpesc!

Crunchyroll și Funimation se scumpesc. Acestea și-a anunțat utilizatorii premium prin email că prețurile unor abonamente vor crește începând cu data de 31 Octombrie, anul acesta. Modificările vor fi simțite la următoarea facturare, începând cu 1 Noiembrie 2022.

Stiri anime, Stiri manga, Chrunchyroll, Funimation,

Mai mulți utilizatori au raportat prin intermediul subreddit-ului Crunchyroll că au primit un email din partea Crunchyroll care îi informează despre creșterea prețului. Membrii premium care trăiesc în US, Canada, Noua Zeelandă, Europa, Chile și Mexic par să fie afectați de această schimbare. Creșterea de preț depinde de nivelul abonat și de țara unde utilizatorii locuiesc. Un utilizator premium din Canada a distribuit că prețul lunar a crescut de la 7.99 CAD (29.17 RON) la 9.99 CAD (36.47 RON).

Motivul pentru care Crunchyroll și Funimation se scumpesc

Conform mailului trimis de Crunchyroll, creșterea de preț se datorează combinării librăriei Crunchyroll cu cea de la Funimation.

„Ca parte a tranziției a unui serviciu de abonare unificat cu Funimation, un pas necesar pentru a obține completarea unificării, e ca Crunchyroll să ajusteze prețurile în Canada pentru planul Mega Fan.”

Conform site-ului Crunchyroll, creșterea în preț va ajuta la aducerea mai multor dublări și mai mult conținut manga și anime.

Prin intermediul acestor schimbări putem continua extinderea conținutului, putem adăuga mai multe duburi și să oferim mai mult conținut Anime și Manga. Deja poți vedea creșterea uriașă în serii deja adăugate. Ca întotdeauna, suntem dedicați să vă conectăm la cele mai bune produse Anime și Manga și servicii oriunde în lume.

Pe de altă parte, abonamentul anul al Funimation va crește de la 99.9$/an la 149$/an, începând din data de 29 Octombrie 2022.

Pe 1 Martie, Crunchyroll a anunțat că librăriile de anime ale Funimation și Wakanim se vor muta pe Crunchyroll.

În momentul actual, încă există mult conținut de pe Funimation care urmează să fie valabil pe Crunchyroll.

În urmă cu 2 luni, pe 18 Iulie, Crunchyroll a micșorat prețul abonamentelor pentru aproape 100 de regiuni. Unele țări având parte de o reducere de 80% din preț.
Site-ul a oprit difuzarea gratuită cu reclame, mai devreme anul acesta, odată cu începerea sezonului de primăvară 2022, în timp ce episoadele din anime de dinainte sezonul de primăvară vor fi în continuare accesibile să fie vizionate pe gratis cu reclame.

În trecut Crunchyroll oferea titluri gratuite cu reclame pentru seriile simulcast la o distanță de o săptămână după difuzare.

Pe 8 August, Sony Finimation Global Group a completat achiziția a Crunchyroll de la AT&T în August. Prețul de achiziție a fost 1.17 miliarde de dolari.

Sursă: Anime Senpai

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!


Pe curând!