Anime-ul Solo Leveling s-ar putea să nu urmeze povestea originală.

După mulți de petiții și după o așteptare care a părut o eternitate, Solo Leveling va fi  în sfârșit adaptat într-un anime. Cu toate acestea, dacă ne uităm mai atent la trailer și la informațiile care au fost deja oferite privind acest proiect, vom ajunge să ne pune o întrebare.

 Ce mai exact adaptează A-1 Picture?

Majoritatea fanilor seriei sunt la zi cu acțiunea din manhwa Solo Leveling. Înainte să fie adaptată seria, când a devenit foarte populară, de Redice Studio, aceasta era cunoscută ca romanul web cu numele de Only I Level Up. 

Scris de Chugong, romanul original a căpătat rapid popularitate  în Coreea de Sud.  Și acest lucru s-a întâmplat înainte să fie tradusă și luată cu asalt de către întreagă lume de pe glob. De acolo, seria a fost adaptată într-o manhwa, lucru care a dus la creșterea popularității seriei, mai ales în rândul fanilor.

Revenind astfel la întrebarea de mai sus:

 Pe care dintre acestea le va adapta A-1 Picture?

 Ei bine, pe niciuna. Anime-ul va respecta, în schimb romanul japonez Solo Leveling. Deși povestea originală va fi aceeași, vor fi câteva schimbări față de ceea ce se așteaptă cititorii de variantei manhwa și ai romanului coreean.

Prima schimbare ar viza numele personajelor. Lucru care poate fi deja văzut în versiunea japoneză trailer, unde numele Sung Jin-Woo a fost schimbat în Shun Mizushino. Romanul japonez face câteva schimbări subtile, cum ar fi stilul artistic, unde se va simți influența japoneză. Nu se știe dacă acestea se vor regăsi și în anime.

Pe de altă parte, văzând că există  controverse „Anti-Japonia” în jurul seriei, ceva ce a fost alterat și-n romanul japonez. Studio A-1 s-ar putea folosi  de aceasta adaptare ca o modalitate de alterare a adaptării anime.

Nu știm cu siguranță ce plănuiește Studioul A-1 pentru animeul asta, dar orice ar fii, vom privi cu mare atenție. 

Sursă: Anime Senpai

Deocamdată, am vrea să auzim părerile voastre privind aceste schimbări.

Credeți că acestea vor afecta anime-ul și îl vor face să nu se ridice la nivelul așteptărilor fanilor seriei?

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!