Black Clover se apropie de Arcul Final?

Seria manga Black Clover, una dintre cele mai populare serii de manga Shounen ajunge la final. Cu alte cuvinte, în curând seria va intra în Arcul final.  Pauza  de 3 luni pe care seria a luat-o, l-a ajutat pe autor, Yuki Tabata, să se concentreze mai mult pe ultimul Arc. 

Pe de altă parte, ultimul capitol i-a lăsat pe cititori cu o serie de întrebări. Din fericire, fanii seriei nu vor avea de așteptat mult, întrucât manga Black Clover este programată să revină la începutul lunii viitoare.

Când va apărea următorul capitol din Black Clover?

Conform aplicației revistei Weekly Shonen Jump, următorul capitol va apărea pe 1 august, la ora 00:00 (Japonia).

Black Clover este o serie manga japoneză creată de autorul Yuki Tabata, lansată în anul 2015 și care are până-n prezent 32 de volume publicate. Prima adaptare a acesteia a fost sub forma unui OVA, lansat în anul 2017 de către Xebex Zwei.

A durat câteva luni până când seria a fost preluată de Pierrot și adaptată într-o serie TV anime. De asemenea,  se va lansa și unui film în anul 2023.

Seria urmărește povestea a doi orfani, Asta și Yuno, care au crescut în același orfelinat. Toți cei născuți în regat au abilități magice sau mana. Cu toate acestea, Asta neavând abilități magice încearcă să compenseze prin antrenamentul fizic. Pe de altă parte, la polul opus, Yuno este un geniu al magiei. Amândoi au un obiectiv comun, să devină următorul Rege Magician. Călătoria acestora începe odată cu obținerea grimoarelor.

Sursă: Anime Senpai

Așadar, fanii mai au de așteptat 2 săptămâni până la lansarea capitolului 332.

Ce părere aveți? Vă așteptăm părerile în comentarii!

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!

Pe curând