Buddy Daddies, inca o serie anime cu spioni

Aceștia se pricopsesc cu o fetiță de 4 ani pe nume Miri, în timpul unei misiuni de Crăciun.  Seria Buddy Daddies este considerată ca fiind printre cele mai așteptate proiecte din acest an, 2023

Ce trebuie să știți despre seria anime Buddy Daddies

Primul episod a fost avut premiera în Japonia pe 7 ianuarie, ora 00:00. Acesta poate fi vizionat subtitrat în limba română aici (pe forumul fansubului A-Evo).

Aceasta are în prim plan 4 personaje: Kazuki Kurusu, Rei Suwa, Kyūtarō Kugi și Miri Unasaka. Aniplex a lansat mai multe videoclipuri promoționale pe canalul de Youtube. Unul dintre trailerele lansate îi prezintă pe Kazuki Kurusu și Rei Suwa în noul lor rol, de „tătici”. Totodată, un alt trailer o prezintă pe micuța Miri Unasaka, în vârstă de 4 ani, care dă peste cap viața celor doi prieteni spioni.

Pezentarea seriei anime Buddy Daddies

Povestea seriei Buddy Daddies îi are în prim-plan pe Kazuki Kurusu, un contractant de criminali care trăiește împreună cu prietenul lui cel mai bun, Rei Suwa, un asasin profesionist care a fost crescut încă de mic să fie un asasin la comandă. Kazuki e genul de persoană sociabilă care iubește jocurile de noroc și femeile, însă Rei e genul de bărbat încătrănit care-și petrece majoritatea timpului jucându-se jocuri video.

Cei doi prieteni ajung să aibă grijă de Miri Unasaka, o fetiță de doar 4 ani, peste care au dat atunci când Miri ajunsese din greșeală în mijlocul unui schimb de focuri în încercarea de a-l găsi pe tatăl ei.

Scene din primul episod

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!
Pe curând!