Bunny Girl Senpai va avea o continuare!

Pe 24 Septembrie, în cadrul evenimentului Aniplex Online Fest 2022, a fost anunțat că Rascal does not dream of bunny girl senpai va avea o continuare anime. Următoarele două volume ale romanului vor fi adaptate, studioul CloverWorks va fi cel care se va adapta continuarea. Momentan, nu a fost anunțată data lansării. 

Un trailer a fost lansat

Noul proiect va adapta romanele Rascal Does Not Dream of a Sister Venturing Out și Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid. Aceste nouă romane, reprezentând volumele 8 și 9 ale seriei.

Yen Press descrie romanul Rascal Does Not Dream of a Sister Venturing Out în felul următor:

După un decembrie epuizant, Sakuta se apropie rapid de sfârșitul anului doi de liceu. Din moment ce Mai este în anul trei de liceu,  prin urmare nu mai au mult timp de petrecut împreună până la absolvire. Pe de altă parte, sora ei, Kaede, se aventurează iarăși afară, încet dar sigur.

În timp ce, începe să-și găsească ritmul, aceasta își anunță obiectivul—să meargă la liceul fratelui ei! Sakuta știe mai bine decât oricine cât de dificil va fi asta pentru Kaede, și e pregătit să o susțină oricum poate. Doar că, el nu e sigur dacă asta-i cel mai bine pentru ea… sau ce-și dorește ea cu adevărat…

Yen Press descrie romanul Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid astfel:

În sfârșit, a sosit ziua absolvirii liceului pentru Mai. În timp ce Sakuta își așteaptă iubita cu nerăbdare, o elevă de generală care arată exact ca ea, apare în fața lui. Sakuta și tatăl lui Kaede o sună subit, spunând că mama lor dorește s-o vadă pe fiica ei. A fost spitalizată deoarece starea lui Kaede a fost prea mult ca ea să suporte, așa că ce ar putea să-și dorească acum?

Din producție fac parte:

  • Director: Soichi Masui;
  • Scenarist: Masahiro Yokotani;
  • Designer de personaje: Satomi Tamura;
  • Studio: CloverWorks.

Un poster nou pentru sequel a fost dezvăluit.

Seria anime Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai se bazează pe romanul japonez cu același nume, care e scrisă și ilustrată de către Hajime Kamoshida. Seria a fost publicată aprilie 2004, iar în momentul de față încă continuă. În prezent, au fost lansate 11. Tsugumi Nanamiya a adaptat romanele în manga (decembrie 2015, până în 2018).

Studioul CloverWorks a ales romanele pentru o adaptare anime de 13 episoade. Seria a fost, de asemenea, adaptată într-un film intitulat Rascal Does Not Dream of a Dreaming Girl, lansat 2019. Ar trebui ținut minte faptul că, această continuare care urmează nu e considerată a fiind un al doilea sezon.

O să vă ținem la curent cu mai multe informații în viitor despre continuare, de îndată ce sunt făcute publice, sau puteți urmări contul de Twitter oficial al adaptării seriei bunny girl senpai.

Sursă: Anime Senpai

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!


Pe curând!