Chainsaw Man, un debut cu trimiteri la cultura pop.

Primul episod din seria anime Chainsaw Man a fost lansat săptămâna trecută. După cum se aștepta, seria lui Tatsuki Fujimoto a devenit la scurt timp populară pe rețelele de socializare. 

Opening-ul seriei a fost lansat în avans pentru public, cu ocazia debutului internațional. Acesta include scene cu personajele favorite surprinse în diferite ipostaze care fac trimiteri la referințele emblematice ale culturii pop.

De producerea opening-ului seriei s-a ocupat Shingo Yamashita. Acesta s-a ocupat și de opening-urile altor serii precum: Jujutsu Kaisen, al doilea opening pentru Ranking of Kings și de-al treilea opening al serie Naruto: Shippuden. 

Se pare că stilul lui devine din ce în ce mai iconic în această industrie, până în punctul în care fanii pot recunoaște munca.

No Country for Old Men (2007)

The Big Lebowski (1998)

Pulp Fiction (1994)

Once Upon a Time in Hollywood (2019)

Attack of the Killer Tomatoes (1978)

Sadako Vs Kayako (2016)

The Texas Chainsaw Massacre (1974)

Constantine (2007)

Manipulacion de los medios

 Chainsaw Man face trimiteri și la scena iconică de explozie a lui Tatsuki Fujimoto.

Don’t Look Up (1996)

Thor Love & Thunder (2022)

Acestea sunt o parte din trimiterile identificate. Totuși, aveți în vedere că fiecare episod din  Chainsaw Man va avea un ending unic, așa că fiți atenți la acestea. Seria va avea 12 episode, deși nu se știe momentan câte capitole din seria manga vor fi adaptate.

Chainsaw Man poate fi vizionat subtitrat în limba română aici, episoadele apar în fiecare miercuri.

Chainsaw Man – Prezentarea seriei

„Povestea îl are în prim plan pe Denji, un tânăr băiat care nu-și dorește nimic mai mult, decât să-și petreacă restul vieții alături de o femeia pe care o iubește. Pentru a-și achita datoriile, este nevoit să ucidă demoni, cu ajutorul demonului său de companie. Ca urmare a unei serii de ghinioane, Denji formează o legătură cu demonul său de companie, care-i oferă abilitatea de a-și transforma corpul într-o drujbă.”

Sursă: Anime Senpai

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!