Chainsaw Man va avea o continuare?

Deși în momentul de față nu există vreun anunț privind sezonul 2 din seria anime Chainsaw Man, sunt șanse mari ca acesta să aibă unul. Primul sezon din Chainsaw Man (îl puți viziona subtitrat în limba română pe A-Evo) a fost printre cele mai populare serii din sezon, bucurându-se de o popularitate foarte mare. Un aspect foarte important, a rămas suficient „material(capitole)” pentru a acoperi încă un sezon. 

Totuși, o posibilă continuare a seriei anime depinde de o serie de factori precum: ratingurile, suficient material (capitole), vânzări, dar și de disponibilitatea studioului. Să nu uităm că anime-ul Chainsaw Man s-a bucurat de un rating bun (8,81/10) și dispune de suficiente capitole manga pentru adaptarea unui sezon nou. Cu toate acestea, privind vânzările DVD-urilor, putem observa că succesul seriei nu s-a reflectat și aici.  Acestea fiind sub medie. 

În plus, studioul care s-a ocupat de producerea seriei anime, Mappa are în derulare mai multe proiecte precum:

  • Jujutsu Kaisen sezonul 2;
  • Hell’s Paradise;
  • Vinland Saga sezonul 2;
  • partea a 2-a din ultimul sezon din Attack on Titan;
  • Campfire Cooking in Another World with My Absurd Skill.

Totodată, se zvonește că studioul se va ocupa și de producerea sezonului 3 din One Punch Man.

Ținând cont de volumul de muncă de acum al studioului, șansele ca acesta să lucreze în la sezonul 2 din Chainsaw Man sunt foarte mici. Chiar dacă s-ar apuca imediat de producerea sezonului 2, cel mai probabil nu va apărea până în ianuarie 2024. De regulă, producerea unei serii de 12 episoade durează în jur de 12 – 18 luni.

În prezent, studioul Mappa face angajări, cu scopul de a-și mări echipa și de a accelera procesul de producere al seriilor. Lucru care ar putea spori șansele fanilor de a se bucura de o continuare a seriei mai repede.

Totuși, nu trebuie uitat faptul că încă nu există nicio garanție privind o posibilă continuare.

Sursă: Anime Senpai.

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!
Pe curând!