Cine sunt actorii care vor interpreta personajele principale din YuYu Hakusho?

Netflix  a venit zilele astea cu mai multe informații și detalii privind proiectul YuYu Hakusho live-action. Așa că, haideți să facem cunoștință cu actorii care vor da viață personajelor Yusuke, Kurama și Hiei. Pe 16 iulie, 2022 Netflix a anunțat că Takumi Kitamura, actorul care a da viață și personajului Takemichi Hanagaki (Tokyo Revengers),  îl va interpreta pe Yusuke Urameshi, personajul principal din YuYu Hakusho. 

Cu toate că acest proiect a fost anunțat de Netflix anul trecut abia acum a început să apară mai multe informații privind serialul.

Deși există o adaptare anime a seriei, serialul se va baza pe seria manga publicată în anul 1990. Povestea îl are în prim plan pe Yusuke, un adolescent delincvent care moare încercând să facă un act de altruism (să salveze viața cuiva). Atât Iadul, cât și Raiul nu are un loc pentru acesta.  Acesta aflând că nu-i era menit să moară și că are o șansă să reînvie.

  Takumi Kitamura a declarat pentru Natalie.mu

Când am aflat că YuYu Hakusho va fi adaptat într-un live action (serial) n-am putut să nu râd știind cât de dificil ar putea fi un asemenea proiect.  Sunt fericit că voi putea lucra la acest proiect cu Directorul Tsukikawa. YuYu Hakusho este o serie manga care-i populară de mai bine de 30 de ani. Aproape-i o operă de artă japoneză. Povestea e unică și universală. Cu siguranță această adaptare este mai întunecată decât cea anime. Yusuke are două părți – delincventul și băiatul bun la suflet (care nu poate întoarce spatele și ignora atunci când se întâmplă ceva rău în fața lui).  Am avut mare noroc privind atmosfera extraordinară de la filmări. Întotdeauna am crezut că sunt atât de multe povești japoneze incredibile care ar trebui împărtășite în întreaga lume. Iar YuYu Hakusho este, cu siguranță una dintre acestea. Sunt entuziasmat că pot împărtăși atât o operă de artă istorică, cât și adaptarea acesteia cu toată lumea.

De asemenea, Netflix a anunțat și numele actorilor care vor da viață personajelor: Kurama și Hiei. 

Jun Shison, cunoscut pentru aparițiile în Bubble, The Way of the Househusband, Bumblebee, anohana: The Flower We Saw That Day, va da viață personajului carismatic Kurama. În timp ce Kanata Hongo, actor care s-a remarcat în adaptările live actionului Attack on Titan, Fullmetal Alchemist, Gantz, îl va interpreta pe Hiei.

Producția serialului YuYu Hakusho

  • Producătorul Executiv – Kazutaka Sakamoto (live action Alice in Borderland, Ride or Die, The Naked Director)
  • Director – Sho Tsukikawa (live-action Let Me Eat Your Pancreas)
  • Producător – Akira Morii (Wild 7, Brave Heart Umizaru)
  • Producția și efectele vizuale – Robot Communications Inc. Studio
  • Scenarist – Tatsuro Mishima
  • Supervizor VFX – Ryo Sakaguchi

Sursă: AS&ANN

Ce părere aveți? Vă așteptăm părerile în comentarii!

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!

Pe curând