Creatorii seriilor One Piece și Detective Conan interviu impreună!

Legendarul artist manga Eiichiro Oda (One Piece) și Gosho Aoyama (Detective Conan) au participat amândoi la un interviu istoric. 

În ciuda faptului că aceștia colaborează cu edituri rivale, interviul va fi publicat în două părți în respectivele lor reviste unde-și publică de regulă seriile. 

Revista Shueisha Weekly Shonen Jump va publica prima parte pe 25 Iulie, în timp ce Shogakukan Weekly Shonen Sunday va publica cea de a doua parte pe 27 Iulie.

Canalul oficial de YouTube al francizei One Piece a postat zilele trecute un video promoțional cu titlul „Shinjitsu wa Itsumo Hitotsunagi no Daihihō”, în traducere „Adevărul e întotdeauna o comoară”. Făcând referință atât la comoara din One Piece, cât și la fraza iconică a lui Conan.

Câteva informații privind cei doi autori și seriile acestora

  • Aoyama a început să publice seria manga Detective Conan în 1994.
  • Oda a publicat pentru prima dată seria manga One Piece în 1997.
  • Ambele serii au devenit în timp sursă de inspirație pentru multe serii anime populare în momentul de față, și care încă se difuzează.

Anul trecut în noiembrie, Oda și-a arătat respectul față de Aoyama , atunci când a menționat:

„Nu l-am întâlnit niciodată, dar parte un tovarăș de arme. Știu cât de greu e să ajungi la 100 de volume, Aoyama-san! Felicitări pentru cele 100 de volume ale seriei Conan!” 

Sursă: ANN

Vă așteptăm părerile în comentarii!

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!

Pe curând