Eiichiro Oda, autorul One Piece, promovează ultima saga a seriei

Din moment ce manga One Piece își încheie pauza săptămâna viitoare, Eiichiro Oda a venit cu un mesaj special pentru public în care promovează saga finală. Acesta spunea că o să înceapă să dezvăluie din misterele pe care le-a ascuns până acum. De asemenea, autorul a mai menționat că e în regulă dacă cineva începe să citească din momentul acesta!

Așadar, haideți să vedem mai precis ce a vrut să zică autorul One Piece!

Eiichiro Oda, One Piece

„Când eram copil, aveam o anumită viziune în minte: „Vreau să desenez o manga, unde finalul ei este la cote maxime…! Mă întreb dacă o să reușesc…!”
Acum, a mai rămas puțin până la încheierea Arcului Țării Wano. După mult timp, pregătirile sunt aproape gata. Acestea au durat doar 25 de ani. LOL.
Totuși, e în regulă dacă începi să citești mai departe de aici. Până la urmă… de aici încolo ajungem la ONE PIECE!!
O să desenez fiecare mister din lumea asta, pe care l-am ascuns până acum.
O să fie distractiv.
Țineți-vă bine de scaune.
VĂ ROG SĂ-L AȘTEPTAȚI CU NERĂBDARE!!!”

Filmul One Piece Film: RED se difuzează, de asemenea în afara Japoniei din toamna aceasta, iar trei din melodiile din coloana sonoră a filmului au fost deja lansate împreună cu videoclipuri lor. Acestea sunt: „New Genesis”, colaborarea cu Mrs. Green Apple „I’m invincible.” și colaborarea cu Vandy „Backlight”.

Seria manga One Piece a lui Eiichiro Oda a fost publicată pentru prima dată în Iulie 1997, acum 25 de ani,  și tocmai intră în saga finală! De asemenea, adaptarea anime a început în Octombrie 1999, și încă continuă în forță. În prezent este adaptat arcul Wano. Ultima lui estimare pentru sfârșitul seriei manga era de 4-5 ani, adică în anul 2020!

Puteți urmări seria One Piece pe Crunchyroll, sau să citiți ultimele capitole pe site-ul VIZ sau MANGA Plus. De asemenea, Episodul 1030 va fi un episod filler pentru filmul One Piece Film: RED, intitulat „Promisiunea Unei Noi Ere! Luffy și Uta”, iar acesta va apărea pe 21 August.

Pentru mai multe informații privind filmul vă invităm să citiți și articolul One Piece Film: RED Oficial în România!

Sursă: Anime Corner