Filmul Psycho-Pass Providence Confirmat!

Aniversarea de 10 ani a francizei Psycho-Pass a venit cu știri bune pentru fanii seriei. Seria anime se va bucura de un film nou.  Odată cu acest anunț, a fost lansat și un poster oficial cu distribuția filmului. Studioul Production I.G. se va ocupa de producerea acestuia. Mai multe informații privind acest proiect vor fi comunicate curând, potrivit contului oficial de Twitter al seriei. 

Data de lansare a filmului Psycho-Pass Providence nu a fost confirmată

Deși, în momentul de față nu s-a anunțat data lansării, viitorul film al seriei anime se va numi „Psycho-Pass Providence”. Printre personajele pe care le veți putea întâlni în acest film se remarcă: Akane Tsunemori, Nobumoto Ginoza, Mika Shimotsuki, Sho Hinakawa, Yayoi Rokugozuka, Teppei Sugo, Shion Tonomori, Shinya Kogami, Frederica Hanashiro și Joji Saiga.

După cum se poate observa din elementele vizuale promoționale lansate, în partea superioară a acestora îi avem pe Kogami și Aka (personajele principale din primul sezon al seriei anime), alături de Ginoza, Rokugozuka, Shusei, Tomomi Seiriku și Tonomori. În schimb, în partea superioară se remarcă Shin, personajul principal din sezonul al treilea. 

Distribuția fiind completată de Douaraku și Kei Michael Ignatov (centru), Teppei Sugo, Shimotsuki, Hinakawa, Shogo Makishima (personajul cheie din primul sezon) și  Kirito Kamokai (personajul cheie din al doilea sezon).

Primul sezon din Psycho-Pass  a fost lansat în 2012 și a avut 22 episoade. Cel de-al doilea sezon s-a rezumat la 11 episoade, lansat în octombrie 2014 (la doi ani de la lansarea primului sezon), fiind mai apoi urmat de cel de-al treilea sezon alcătuit din 8 episoade de câte 45 min per episod.

Sursă: Anime Senpai

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!


Pe curând!