Jujutsu Kaisen: Shibuya Incident Arc elemente vizuale noi!

În cadrul evenimentului dedicat aniversării de 10 ani a companiei TOHO Animation, Jujutsu Kaisen sezonul 2 a primit elemente vizuale noi. Acesta va avea premiera în 2023, și va acoperi arcul Incidentul din Shibuya.

Imagine pentru Jujutsu Kaisen Sezonul –Arcul „Incidentul din Shibuya”

Anterior au mai lansat o imagine, iar cele două pot fi combinate

Studiou MAPPA a animate atât cele 24 de episoade, din primul sezon, dar și filmul prequel, Jujutsu Kaisen 0 (puteți viziona episoadele subtitrate în limba română și filmul aici).  Akutami Gege (autorul) scrie și desenează seria manga. Aceasta fiind licențiată de VIZ Media în limba engleză. Seria poate fi citită, de asemenea, și pe aplicația Manga Plus, disponibilă atât pentru android și iOS, cât și pentru desktop. 

Crunchyroll difuzează atât seria anime, cât și filmul. Aceștia descriu seria Jujutsu Kaisen: Shibuya Incident astfel: 

Yuji Itadori este un băiat cu putere psihică extraordinară. Totuși trăiește o viață obișnuită de licean. Într-o zi, ca să salveze un coleg care a fost atacat de un blestem, acesta mănâncă degetul lui Ryomen Sukuna, luând blestemul în propriul lui suflet. De atunci, împarte același corp cu Ryomen Sukuna. Îndrumat de cel mai puternic vrăjitor, Satoru Gojo, Itadori e admis la liceul din Tokyo, Jujutsu, o organizație care se luptă cu blestemele… În felul ăsta începe povestea eroică a unui băiat care devine un blestem pentru a exorciza alte blesteme, o viață de la care nu se mai poate întoarce.

Sursă: Anime Corner

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!


Pe curând!