Manhwa The God of High School a ajuns la final!

Populara serie manhwa, scrisă și ilustrată de YongJe Park, The God of High School, s-a terminat (la unsprezece ani de publicare) după cum a anunțat platforma WEBTOON. Conform anunțului, publicarea unui capitol epilog e încă în așteptare. De asemenea, a fost lansată o imagine dedicată finalului seriei.

Autorul YongJe Park a lansat primul capitol din seria webtoon în aprilie 2013 pe Naver Corporation (serviciul celor de la Naver Webtoon). Aceasta fiind urmată și de o lansare oficială în limba română pe Line Webtoon în iulie 2014.

Totodată, seria devenind o sursă de inspirație pentru un joc pe telefon. Webtoonul The God of High School a primit și o adaptare anime, realizată de studioul MAPPA, care a fost difuzată din iulie până în Septembrie 2020.

În prezent nu a fost confirmat sezonul 2 pentru adaptarea anime a seriei. Din păcate, din cauza ritmului prost din anime, seria a primit recenzii medii pe platformele populare de recenzii.

 The God of High School are o notă de 7.1/10 pe MyAnimelist, și 7.3/10 pe IMDB.

Totuși, încă mai există șanse ca un al 2-lea sezon să primească undă verde în viitor, considerând că, seria manhwa Tower of God a primit confirmare pentru sezonul 2, de asemenea . Cu toate că Tower of God are o notă mai bună, 7.6/10 pe MyAnimeList. 

Totodată, încă două webtoon-uri, Solo Leveling și Why Raeliana Ended Up at the Duke’s Mansion, au fost anunțate că vor fi adaptate, ceea ce e un semn că studiourile sunt încă dispuse să investească în webtoon-uri. Și cine știe, poate într-o zi am putea primi un sezon 2 pentru The God of High School.

Descrierea seriei The God of High School

„Turneul „God of High School”, care are ca scop să găsească cel mai bun luptător dintre liceeni coreeni, a început. Sunt permise toate stilurile de arte marțiale, arme, mijloace și metode pentru a câștiga.

 Premiul? O dorință. Orice își dorește învingătorul.

Expertul în Taekwondo Jin Mo-Ri e invitat să participe în competiție. Acolo se împrietenește cu specialistul în karate Han Dae Wi și spadasina Yu Mi Ra. Mo-Ri știe că niciun oponent nu va fi la fel, iar luptele vor fi mai nemiloase, decât cele avute în trecut.”

Sursă: Anime Senpai

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!