Mult asteptata adaptare anime a NieR-Automata, aparea in 2023!

Seria anime „NieR-Automata Ver1.1a” e programată pentru a fi lansată în ianuarie 2023. Va fi animată de A-1 Pictures.

Un nou trailer, echipa, distribuția și postere pentru personaje au fost dezvăluite.
Povestea din „NieR-Automata” e poziționată într-un viitor unde umanitatea a fost evacuată pe lună, după ce extratereștrii au atacat cu mașinării ca să învingă oamenii. Un mic grup de oameni care au reușit să fugă pe lună au lansat un contraatac, trimițând războinici „androizi” să recucerească Pământul.

Ryoji Masuyama va regiza seria, Masuyama și Yoko Taro vor realiza compoziția seriei iar A-1 Pictures va produce anime-ul. Continuând cu jocul, Yui Ishikawa va juca vocea lui 2B, Natsuki Hanae va fi vocea lui 9S, Hiroki Yasumoto va fi vocea lui Pod042, iar Kaoru Akiyama va fi vocea lui Pod153.

NieR-Automata Trailer

Distribuția

  • 2B: Yui Ishikawa
  • 9S: Natsuki Hanae
  • Pod 042: Hiroki Yasumoto
  • Pod 153: Kaoru Akiyama

Echipa

  • Director: Ryoji Masuyama
  • Compoziția Seriei: Yoko Taro și Ryoji Masuyama
  • Designul Personajelor, Director Șef de Animație: Jun Nakai
  • Muzică: MONACA
  • Producție: A-1 Pictures

NieR-Automata e un joc de acțiune role-playing, care a apărut prima dată în 2017. PlatinumGames l-a creat ca o continuare pentru jocul Nier 2010, iar Square Enix l-a publicat. Jocul a fost întâi disponibil pe PS4 și Windows (prin intermediul Steamului), dar o versiune pe Xbox One a fost publicată un an mai târziu. Replicant ver.1.22474487139., o versiune refăcută a jocului, a fost lansată în 2021. Universul Drakengard al lui Yoko Taro include jocurile NieR.

Descrierea seriei NieR-Automata

Animeul NieR:Automata, NieR:Automata game, NieR:Automata, NieR:Automata anime, Stiri anime, Stiri manga, Stri anime si manga, Anime News, Manga News, NieR:Automata anime news

NieR-Automata spune povestea androizilor 2B, 9S și A2, și lupta lor pentru a recupera distopia condusă de mașini, invadată de mașini puternice.

Umanitatea a fost izgonită de pe Pământ de creaturi mecanice din altă lume. Într-un ultim efort de a recucerii planeta, rezistența umană trimite o forță de soldați androizi ca să distrugă invadatorii. Acum, un război între mașinării și androizi are loc…

Un război care curând ar putea dezvălui un adevăr de mult uitat al lumii.

Sursă: Anime Senpai

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!