One Piece Film: Red Oficial și în România

Salutare dragilor,  după cum spune și titlul și după cum probabil câțiva dintre voi știți deja, cel mai nou film al seriei One Piece, respectiv  One Piece Film: Red. Filmul va avea lansare și la noi în țară în această toamnă. Mai exact, în luna octombrie. Totuși, data exact nu se știe încă. Acesta va fi distribuit de către Bad Unicorn, aceeași companie care a adus  și filmul anime Belle în februarie anul acesta.


Anunțul a fost făcut pe pagina lor de facebook, luni. Anunț confirmat la scurt timp de către Cinema City pe pagina de facebook, dar și de către cei de la Izanagi și prietenii săi, atât pe serverul de discord, cât și pe pagina de facebook. Filmu va avea premiera  în Japonia pe 6 August, anul acesta, și va fi distribuit de către Crunchyroll.

Descrierea filmului One Piece Film: Red :


Uta – cea mai iubită cântăreață din lume. Cunoscută pentru faptul că își ascunde identitatea atunci când cântă, voce ei a ajuns să fie descrisă ca fiind „dintr-o altă lume”. 

Acum, pentru prima oară, Uta își va face apariția la un concert live. În timp ce se adună tot felul de fani (pirați entuziasmați), Marina și Pălăriile de Paie conduse de Luffy care au venit  venit să se bucure de performanța ei sonoră, privesc cu scena. Vocea pe care toată lumea a așteptat-o e pe cale să răsune.  Deși, povestea începe cu șocantul fapt că, Uta este „fiica” faimosului Red Haired Shanks.

De asemenea, episodul 1030 intitulat: „Promisiunea Unei Noi Ere! Luffy și Uta” va fi un episod filler pentru filmul Red. Acesta va fi difuzat pe 21 August.


Producția filmului:

Gorō Taniguchi a regizat în trecut, în 1998 OVA-ul One Piece: „Învinge-l pe Piratul Ganzak!”, care a fost produs de Production I.G. A fost prima adaptare a seriei manga One Piece, a fost lansat înaintea difuzării seriei anime, și a rulat foarte puțin în cinematografele din Japoneze.

Oda a declarat că Taniguchi a fost „prima persoană care l-a animat vreodată pe Luffy”. După primul anunț despre film în Noiembrie 2021, Taniguchi  a spus că vrea să arate un One Piece care nu a mai fost văzut până acum, iar asta va fi vizibil în filmul One Piece Film: Red.

One piece, One piece film, One piece film: red, one piece film red in romana, one piece film red la cinema, one piece red, luffy, uta, shanks
Conform lui Shinji Shimizu, un angajat al Toei Animation și producătorul seriei anime, One Piece Film: Red e singurul film al seriei la care Eiichiro Oda a participat activ. Acesta a declarat, de asemenea că filmul va fi diferit față de cele  precedente. A mai adăugat că acesta e o combinație între 2D și 3D CGI, chiar dacă animația principală va fi 2D, unele scene o să fie 3D CGI pentru a avea un impact mai mare.


Scenariul filmului a fost discutat de Oda, Taniguchi și Tsutomu Kuroiwa timp de doi ani. După ce a fost gata, Oda a lăudat forma finală spunând că „e fantastic!”. Tsutomu Kuroiwa, scenaristul, ne-a asigurat că One Piece Film: Red va fi un film grozav, care va emoționa publicul.

Coloana sonoră a filmului

Tema melodiei pentru film e „Shinjidai”, cântată de Ado și produsă de Yasutaka Nakata. Va mai avea încă 6 cântece alături de Mrs. Green Apple, Vaundy, Fake Type, Yuta Orisaka, Motohiro Hata și Hiroyuki Sawano. Iar Toei Animation și Ado vor lansa videoclipurile pentru melodii pe YouTube.

Sursă: Bad Unicorn & ANN.

Ce părere aveți despre film, și despre faptul că va avea că va apărea și la noi în cinema? Vă așteptăm părerile mai jos, în comentarii!

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!
Pe curând!