One Punch Man sezonul 3 confirmat!

Conform site-ului oficial al seriei anime, sezonul 3 din One Punch Man e în curs de adaptare. Artistul manga al seriei One Punch Man, Yusuke Murata, menționat pe contul de Twitter că pe data de 18 august va fi făcut un anunț oficial important.

De asemenea, pe lângă anunțul care viza confirmarea unui nou sezon, a fost lansat și un nou teaser vizual desenat de către Osamu Kubota, cel care a fost responsabil de designul personajelor în primele sezoane.

Nu se știe încă ce studio se va ocupa de adaptarea sezonului 3

Deși au trecut mai bine de 3 ani de la lansarea sezonului 2, fanii vor avea partea în sfârșit de un al treilea sezon. Detaliile legat de producție, inclusiv echipa, castingul și studioul, vor fi anunțate în curând. Conform zvonurilor, sezonul 3 din One Punch Man va fi animat de un studio diferit.

Studioul Madhouse a animat primul sezon din One Punch Man, care a fost difuzat în perioada octombrie – decembrie 2015. Cel de-al doilea sezon a fost produs de J.C Staff, difuzat în perioada aprilie-iunie 2019. Cu toate acestea, nu se știe încă ce studio se va ocupa de acesta, dar sezonul 3 din One Punch Man se așteaptă să fie lansat în 2024

Manga One Punch Man e ilustrată de către Yusuke Murata, autorul fiind ONE. Cu alte cuvinte, același autor care a creat și seria manga la Mob Psycho 100. Adaptarea sezonului 3 vine după o lungă așteptare întrucât, nu era suficient material pentru încă un sezon atunci când s-a terminat sezonul 2. Acum că arcul Garou s-a terminat oficial, există material suficient pentru o adaptarea unui sezon nou.

Sursă: Anime Senpai

Oare care va fi studioul care va face adaptare celui de-al treilea sezon? Se va ocupa iar studioul Madhouse sau va fi preluat de cei de la Mappa? Sau, poate vor apela la cei de Bones, care au adaptat și Mob Psycho 100? Cine știe, poate vom avea parte de o surpriză și va fi adaptat de către Ufotable?

Rămâne de văzut care studio se va ocupa de One Punch Man sezonul 3

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!


Pe curând!