Rurouni Kenshin revine în 2023!

O nouă adaptare a seriei anime de aventură, comedie și romantism a lui Nobuhiro Watsuki, Rurouni Kenshin, este programată să apară în anul 2023. Seria anime va fi adaptată de Liden Films.

 Un nou video promoțional, echipa și distribuția au fost anunțate.

Noile informații au fost anunțate în timpul festivalului Aniplex Online 2022, care a avut loc pe 24 septembrie. Soma Saito (vocea precedentă a personajelor James Moriarity și Tatsumi) va fi vocea lui Kenshin Himura în noua adaptare anime, iar Rie Takahashi (vocea precedentă a personajelor Emilia și Megumin) va fi vocea lui Kaoru Kamiya.

Hideyo Yamamoto regizează anime-ul la Liden Films. Terumi Nishii se ocupă de designul personajelor, iar Yu Takami va produce tema muzicală. O imagine care-i are în prim plan pe cele două personaje principale a fost lansată.

Manga Rurouni Kenshin a fost publicată în revista Weekly Shonen Jump din anul 1994 până în anul 1999. Aceeași editură publică o continuare a seriei, numită Rurouni Kenshin: The Hokkaido Arc, care are în momentul de față 7 volume. Soția lui Watsuki, Kaworu Kurosaki, e cea care scrie povestea, iar el se ocupă cu desenatul acesteia. În urma arestului lui Watsuki, seria a luat o pauză din decembrie 2017, până pe iunie 2018.

Seria manga a primit o adaptare anime în anul 1996, de către studiourile Gallop și Deen, un film lansat în 1997, și 3 OVA-uri în anul 1999. De asemenea, Rurouni Kenshin a primit și o adaptare live-action de cinci filme.

Himura Kenshin este un vagabond cu un trecut întunecat. Nefiind un ronin, ci un rurouni. Nefiind vreodată un samurai, ci un asasin foarte priceput în restaurarea Meiji, care într-un moment decisiv al războiului a dispărut de pe fața pământului. Călătoriile l-au dus în Tokyo, în al 11-lea an al erei Meiji, unde se împrietenește cu o femeie maestră în Kendo, cu un fost hoț, un luptător și un doctor. Toți având propriile lor secrete. Din cauza trecutul întunecat al lui Kenshin, aceștia se luptă împreună cu toți inamicii care le ies în cale. 

Sursă: Anime Senpai

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!