Seria Kaguya Sama: Love Is War va avea un film!

Seria Kaguya Sama: Love Is War se va bucura de un film. Acesta a fost confirmat de revista Newtype. Filmul se va intitula Kaguya-sama: Love is War: The First Kiss Never Ends”, și va fi adaptat după seria manga, continuând povestea de la finalul sezonului 3.  

Totodată, filmul va fi adaptat după arcul The first kiss never ends”, arc cunoscut de majoritatea fanilor seriei ca „Ice Kaguya arc”.După cum ne amintim, la finalul sezonului 3, Kaguya și Miyuki și-au mărturisit în sfârșit sentimentele. Scenă urmată de un sărut. Acest final a fost foarte apreciat de fani.  Prin urmare acest sezon a ajuns cel mai apreciat anime pe site-ul MyAnimeList.

Totuși, anunțul privind adaptarea unui film poate aduce vești proaste pentru fanii acestei serii. Aceștia vor fi nevoiți să aștepte mai mult timp după sezonul 4. Filmul va continua povestea de unde s-a terminat sezonul 3. 

Așadar, fanii seriei Kaguya Sama: Love Is War vor avea de așteptat pentru sezonul 4, care va apărea după lansarea filmului chiar luni bune.

Până în momentul de față nu a fost lansat niciun trailer și nici nu a fost oferită vreo informație privind producția. Totuși, cel mai probabil A-1 Pictures, care s-a ocupat și de adaptarea sezonului 3 se va ocupa și de acest film. De asemenea, data de lansare a filmului nu a fost anunțată.

Seria manga Kaguya Sama: Love Is War pune la dispoziție suficiente capitole pentru adaptarea a cel puțin încă 2 sezoane. Deși, o mai sunt 14 capitole până la marele final. Fanii care nu mai au răbdare să aștepte după următorul sezon, pot oricând să înceapă să citească seria de la capitolul 138 .

Pentru mai multe detalii și informații privind lansarea filmului Kaguya-sama: Love is War: The First Kiss Never Endsputeți urmării pagina de twitter oficială a seriei, dar și site-ul nostru.

Sursă: Anime Senpai