Seria manga Mashle Magic and Muscle va fi adaptată!

Anul acesta revista Shueisha Weekly Shonen Jump a anunțat că seria manga Mashi: Magic and Muscle a autorului Hajime Kōmoto va fi adaptată în anul 2023.
【特報】TVアニメ「マッシュル-MASHLE-」アニメ化決定|2023年放送

Seria manga Mashi Magic and Muscle a intrat în arcul final odată cu volum 12. Atât Viz Media (serviciu Shonen Jump), cât și serviciul Manga Plus al Shueisha publică această serie în limba engleză. De asemenea, Viz Media va scoate la vânzare seria manga și în format fizic.

Descrierea seriei Mashle Magic and Muscle:

Shueisha descrie seria Mashle Magic and Muscle, ca fiind despre o lume a magiei. O lume în care magia este folosită pentru orice. Dar în pădure există un tânăr care-și petrece timpul antrenându-se. Tânărul nu poate folosi magia, dar se bucură de o viață liniștită alături de tatăl său. Într-o zi, viața lui este pusă în pericol! Oare corpul lui musculos îl va proteja de utilizatorii de magiei care sunt pe urmele acestuia?
Mușchii antrenați puternic vor distruge magia pe parcursul acestei serii magice! Seria a fost lansată în revista Weekly Shonen Jump în Japonia, în Ianuarie 2020.

Sursă: ANN

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!