Serialul Netflix Sex Education Primește Adaptare Manga

Pe contul oficial de Twitter  Kadokawa Global Comic s-a anunțat miercurea trecută că John Tarachine va crea o serie manga după producția populară Sex Education de pe Netflix. Aceasta avut lansarea vineri, în revista online de manga Kadokawa Comic Bridge. Așadar, fanii serialului se pot bucura de această versiune a serialului.

Netflix descriere serialul Sex Education astfel:

Otis Milburn (Asa Butterfield) este un elev de liceu timid și fără experiență care locuiește cu mama sa, sexologul Jean (Gillian Anderson). Înconjurat de manuale, filme și conversații fără perdea despre sex, Otis este un expert reticent în domeniu. 

Atunci când identitatea sa de acasă este dezvăluită la școală, Otis își dă seama că poate folosi cunoștințele de specialitate pentru a deveni popular. Prin urmare, face echipă cu Maeve (Emma Mackey), o fată rebelă și inteligentă și prietenul lui cel mai bun Eric (Ncuti Gatwa). 

Împreună vor pune bazele unei clinici secrete de terapie sexuală, scopul fiind de a se ocupa cu rezolvarea problemele bizare și minunate ale colegilor de liceu. În timp ce analizează sexualitatea adolescenților, Otis își dă seama că ar avea nevoie de terapie și el.

Sex Education este creat și scris de Laurie Nunn, și produs de Jamie Campbell și Ben Taylor, alături de Sian Robins-Grace. 

Serialul este o producție Eleven și a fost regizat de Ben Taylor („Catastrophe”) și Kate Herron, primul sezon fiind lansat în 2019. În momentul de față, serialul are trei sezoane și urmează să fie lansat un al patrulea. Sezonul trei terminându-se anul trecut, în 2021.

Sursă: ANN

Ce părere aveți despre adaptare?

Credeți că va fi una reuși și bine primită? Sau e posibil să fie un eventual eșec?

Vă așteptăm părerile în comentarii!

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!

Pe curând!