Spy x Family revine din toamnă cu un sezon nou!

Primul sezon din Spy x Family s-a finalizat cu episodul 12, apărut pe data de 25 iunie. Spy x Family se va reîntoarce peste 3 luni, din toamnă. Episodul 13 va fi lansat în octombrie 2022. Totodată, fanii se pot bucura până atunci de un nou trailer lansat pe canalul de Youtube al Toho Animation.

Spy x Family Part 2 Trailer:

Primul sezon din această serie este disponibil pe platformele de streaming legale ca: Crunchyroll, Netflix, pe canalul de Youtube Muse Asia dar și pe site-ul A-Evolution subtitrat în limba română.  Spy x Family Part 2 va avea în total 13 episoade.

În ceea ce privește seria manga, aceasta cuprinde în prezent 9 volume. Primul sezon din Spy x Family acoperă primele 17 capitole din manga. Așadar, cei care nu mai au răbdare până-n toamnă să afle cum va decurge în continuare misiunea lui Loid Forger, se pot apuca de citit manga, începând de la capitolul 18.

În momentul de față, seria manga are 63 de capitole apărute. Totuși, trebuie să se aibă în vedere faptul că apare câte un capitol pe lună, prin urmare cititorii vor fi nevoiți să aștepte o lună pentru un capitol nou. 

Studioul CloverWork și Wit se vor ocupa de producerea sezonului. Primul episod din seria Spy x Family a fost lansat pe 9 aprilie, 2022. Anime-ul se bazează pe seria manga cu același nume, scrisă și desenată de Tatsuya Endo, publicată pentru prima dată în revista săptămânală Shonen Jump a editurii Shueisha, dar și pe site-ul web în martie 2019.

Seria urmărește poveste unui spion, Loid Forger, care trebuie să întemeieze o familie falsă pentru a-și îndeplini cu succes misiunea.  Totuși, acesta nu știe că soția pe care a ales-o este un asasin în secret, iar  fiica sa adoptivă, Anya, este un telepat capabil să citească gândurile oamenilor.

Pentru mai multe informații puteți urmării pagina de twitter oficială a seriei, dar și site-ul nostru.

Sursă: Anime Senpai

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!