The Ancient Magus’ Bride va veni cu un anunț important luni! Update. Sezonul 2 a fost confirmat.

Știrea inițială

Seria anime „The Ancient Magus’ Bride” s-ar putea să vină cu un anunț important pe 5 septembrie. Pe contul oficial de Twitter al seriei a fost postat un anunț conform căruia, luni seara, pe la ora 9 (ora 12:00 la noi), fanii vor avea parte de informații „confidențiale” pe canalul de YouTube Twin Engine.

Deși, cea de-a treia parte a seriei OVA nu a apărut încă, așa că, e posibil ca informațiile să fie privind asta.  Cu toate acestea, mulți așteaptă altceva. Mai precis un sezon nou.

Ryota Takeuchi, care a fost vocea lui Elias Ainsworth în anime, a reacționat la știrea de pe contul lui personal de Twitter: 

„Asta e… nu se poate. Toată lumea, vă rog să fiți răbdători(๑˃̵ᴗ˂̵).”

Numărătoarea inversă pentru anunțul despre The Ancient Magus’ Bride este acum online.

Seria anime The Ancient Magus’ Bride se bazează pe manga scrisă de către Kore Yamazaki. Manga a fost publicată în 2013, mai întâi în Mag Garden Monthly Comic Blade, înainte să se mute la revista Monthly Comic Garden în 2014. O adaptare a seriei anime- de către Wit Studio a fost realizată în 2017 și a avut 24 episoade.

O nouă seria OAD (Original Disc Animation), intitulată The Boy From the West and the Knight of the Blue Storm a avut premiera anul trecut. Chiar dacă s-a concentrat pe personaje noi, distribuția inițială fiind în continuare prezentă. Studioul Kafka a preluat cea de-a treia parte a seriei, cu Kazuaki Terasawa ca director. Toate episoadele au venit la pachet cu ediții speciale ale volumelor manga – al treilea și ultimul e așteptat să apară pe 9 septembrie, odată cu volumul 18.

Seven Seas Entertainment a licenția seria manga și a descris acțiunea astfel: 

„Hatori Chise a trăit o viață plină abuzuri, lipsită de orice ar însemna dragoste. Departe de căldura familiei, a avut partea ei de probleme și capcane. Exact când speranța părea pierdută, destinul îi aranjează o întâlnire care-i va schimba viața . Când un om cu capul unui bestii, care deține puteri stranii, o obține la o licitație de sclavi, viața lui Chise nu va mai fi niciodată la fel.

Omul e un „magus”, un vrăjitor cu puteri uimitoare, care decide să o elibereze pe Chise din captivitate. Acesta luând o decizie îndrăzneață. Chise va deveni ucenica și mireasa lui!”

Nu uitați că de curând, editura Nemira a licenția seria și o aduc în limba română.
P.s seria e tradusă în română direct din Japoneză. 

Puteți comanda manga de aici: https://nemira.ro/nezumi/ 

Update – 05.09.2022.

S-a confirmat sezonul 2 din The Ancient Magus’ Bride. Acesta fiind planificat pentru aprilie, 2023. Odată cu acest anunț, a fost lansat și un trailer.

Așadar, fanii se vor putea bucura de un sezon nou, palpitant.

Sursa: Anime Corner

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!

Pe curând