The Detective Is Already Dead sezonul 2 confirmat!

Fanii seriei The Detective Is Already Dead au un motiv de bucurie deoarece sezonul 2  din această serie anime este în producție .

Anunțul a fost făcut la evenimentul MF Bunko J Summer Festival. Mai multe informații privind echipa de producție, distribuția, data de lansare vor fi comunicat în curând. Pentru a sărbătorii anunțarea sezonului 2, au fost lansate câteva materiale promoționale(un video promoțional și un poster).

Seria anime  The Detective Is Already Dead se bazează pe  romanul cu același nume, scris de Nigoju și ilustrat de Umibozu.  Romanul a fost, de asemenea, adaptat într-o serie manga de către Mugiko, care publică seria manga în revista Monthly Comic Alive. Primul capitol fiind publicat în luna mai, 2020. 

Primul sezon al seriei The Detective Is Already Dead a fost adaptat de Studio ENGI și regizat de director ( Manabu). Yousuke Itou s-a ocupat de designul personajelor.

Când se va lansa sezonul 2?

The Detective is already dead sezonul 2 va fi lansat prin 2024. În momentul de față nu a fost anunțată data exactă, deși pe site-ul oficial fanii au fost informați că în curând vor primi mai multe informații. 

Primul sezon din The Detective is already dead a fost anunțat în ianuarie 2021 și lansat în iulie 2021. Cu alte cuvinte, la aproximativ 6 luni de la anunțul oficial.  Lucru care poate fi considerat surprinzător. Mai ales dacă avem în vedere că primul volum din light novel a apărut în anul 2019.

De regulă producerea unui anime de 12 episode poate dura de la un an jumătate până la doi ani, depinzând totodată de genul seriei. Dacă anime-ul respectiv e unul de acțiune cu multe scene de luptă, va dura mai mult producerea acestuia.  Din fericire pentru fanii seriei The Detective is already dead nu are scene de luptă nebunești/complexe.

Descrierea pe scurt a seriei

Kimitsuka Kimihiko a fost asistentul unei detective superbe pe nume Siesta – până când aceasta a muri. Acum, Kimitsuka a găsit o fată care seamănă într-un mod straniu cu fosta lui șefă…

Sursă: Anime Senpai

Vă așteptăm părerile în comentarii!

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!

Pe curând