Tokyo Mew Mew New sezonul 2 confirmat pentru 2023!

Sezonul 2 din Tokyo Mew Mew New a fost a anunțat. Acesta va avea premiera în aprilie 2023. Odată cu încheierea primului sezon, a fost lansat un trailer cu confirmarea sezonului 2.

Prima adaptare a seriei anime Tokyo Mew Mew a avut 52 de episoade, și a fost difuzată din 2002 până în 2003. Studio Pierrot a fost cel care a animat-o. Tokyo Mew Mew New e o readaptare, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la lansarea seriei manga. Aceasta este animată de Yumeta Company și Graphinica, și regizată de Takahiro Natori. Anime-ul e difuzat pe HIDIVE, care descriere povestea în felul următor:

Cercetătorii proiectului μ(Mew) folosesc ADN-ul unor specii pe cale de dispariție, pentru a crea o echipă de eroine cu abilități uimitoare.  Înarmată cu abilitățile unei pisici „iriomote” , Ichigo trebuie să colaboreze împreună cu alte fete Mew Mew, pentru a preveni o invazie extraterestră.

Distribuția principală include pe:

  • Yuki Tenma ca Ichigo
  • Ryoko Jyuni ca Lettuce
  • Mirai Hinata ca Mint
  • Momoka Ishi ca Zakuro
  • Rian Toda ca Fong Pudding

Anime-ul se bazează pe seria manga Tokyo Mew Mew, care a fost realizată în 2002. Serie scrisă de către Reiko Yoshida și ilustrată/desenată de Mia Ikumi. Manga a apărut în perioada 2000-2003, cu un sequel intitulat Tokyo Mew Mew a la Mode care a început în 2003 și s-a sfârșit în 2004. Sequelul a fost scris și ilustrat de către Mia Ikumi. Tokyo Mew Mew: 2020 Re-Turn- un sequel de 2 capitole, a fost publicată în perioada 2019-2020, unde Reiko Yoshida s-a întors să scrie povestea, iar Ikumi s-o deseneze. Mia Ikumi a murit recent anul acesta.

Tokyo Mew Mew New, Tokyo Mew Mew New sezonul 2, Tokyo Mew Mew New news, Tokyo Mew Mew New stiri, Tokyo Mew Mew New anime

Primul sezon din Tokyo Mew Mew New poate fi vizionat subtitrat în română pe A-Evo.

Sursa: Anime Corner

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!

Pe curând