Tomo-chan is a girl, o serie manga despre o fată băiețoasă va fi adaptată în 2023.

În ianuarie 2023 va apărea o nouă serie anime despre o fată băiețoasă intitulată „Tomo-chan is a girl”. Anunțul a fost făcut de Crunchyroll la Anime Expo în Los Angeles. Seria va fi animată de studioul Lay-duce ( cunoscut pentru seriile „O Maidens in Your Savage Season”, „Magi: Adventure of Sinbad”) și difuzată de către Crunchyroll. De asemenea, a fost lansat și un nou trailer. 

Mai jos aveți trailerul seriei:

https://www.youtube.com/watch?v=vswFKlQouks

Seria va avea în prim plan povestea a doi adolescenți, Tomo și Jun, prieteni de când erau mici. Acum că aceștia au crescut, au intrat la liceu, Tomo dorește ca relația dintre aceștia să evolueze, să fie mai mult decât niște simpli prieteni. Totuși, există o problemă. Jun o vede pe Tomo ca fiind un băiat. Prin urmare, Tomo este decisă să-i demonstreze lui Jun că este o femeie.

Printre actorii care vor da viață personajelor se enumeră:

  • Rie Takahashi (cunoscută pentru personajele Megumin, Emilia, Takagi) ca Tomo Aizawa.
  • Kaito Ishikawa ( actor care a dat voce personajelor Genos, Naofumi, Kagiyama,Harutora Tsuchimikado.Noé Archiviste) ca Junichiro Kubota.
  • Rina Hidaka (Enju, Nagisa) ca Misuzu Gundo.

Sally Amaki (Betsy din „Kaguya Sama Love Is War”) ca Carol Olston.

Seria va fi regizată de Hitoshi Namba. Scenariul va fi scris de Megumi Shimizu, iar designul personajelor va fi realizat de către Shiro Hiraiwa. În ceea ce privește coloana sonoră, aceasta va fi compusă de Masaru Yokoyama.

Anime-ul „Tomo-chan is a girl” se bazează pe seria manga cu același nume. Serie scrisă și desenată de autorul Fumita Yanagida.  Acesta a publicat primul capitol în aprilie 2015 în revista Saizensen și a finalizat-o în iulie 2019. În total au fost publicate 8 volume ( 51 de capitole). Seria manga a ajuns și la noi, aceasta poate fi cumpărată de pe libris, emag, cărturești, etc. 

Sursă: Anime Senpai

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul! Și nu uitați să ne împărtășiți opiniile și părerile voastre privind seria Tomo-chan is a girl.