Trailer nou pentru Mashle: Magic and Muscle! 

Mashle a fost comparat cu seria One Punch Man, acest lucru datorându-se similarității personajului principal cu Saitama. Așa ar fi, dacă Saitama s-ar întâmpla să fie în pielea lui Mob, la o școală de magie, conform fanilor care au citit ambele serii.

Tomoya Tanaka regizează seria anime, Hisashi Higashijima se va ocupa de designul personajelor, tema muzicală va fi oferită de către Masaru Yokoyama, iar A-1 Pictures de producție.

Mashle: Magic and Muscles se bazează pe seria manga cu același nume, scrisă și desenată de către Hajime Kōmoto, care a început s-o publice în revista Shueisha Weekly Shōnen Jump (ianuarie 2020). În iulie 2022, seria manga a ajuns la 12 volume.

O lume în care magia este folosită pentru orice. Dar în pădure există un tânăr care-și petrece timpul antrenându-se. Tânărul nu poate folosi magia, dar se bucură de o viață liniștită alături de tatăl său. Într-o zi, viața lui este pusă în pericol! Oare corpul lui musculos îl va proteja de utilizatorii de magiei care sunt pe urmele acestuia?
Mușchii antrenați puternic vor distruge magia pe parcursul acestei serii magice!

Sursă: Anime Senpai

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!