Webtoon-ul Tower of God va lua iarăși pauză!

Webtoonul Tower of God va lua o altă pauză din cauza problemelor de sănătate ale autorului SIU.  Aceasta a fost anunțată la sfârșitul episodului 133 a celei de-a treia părți a seriei (550 de episoade în total), care în momentul de față e disponibilă pe site-ul Naver, doar utilizatorilor FastPass. În comparație cu comics-urile tradiționale, webtoon-urile folosesc episoade în loc de capitole.

Autorul a declarat că s-a întâmplat ceva personal în ultimele luni, iar acesta a încercat să-și dedice mai mult timp muncii lui, dar ajunsese deja la limitele lui. Cu toate că inițial pauza lui se presupunea a fi doar o săptămână. Acesta continuă să spună că-și dorea să aibă conținut de care cititorii săi să fie mulțumiți. Totuși lucrurile n-au mers așa cum și-a dorit. În loc să continue să aducă conținut de care cititorii să fie mulțumiți, autorul dorește să se odihnească și să se facă bine. De asemenea, promite să se întoarcă de îndată ce se se simte mult mai bine. Autorul și-a încheiat declarația spunând că-și iubește creația, Tower of God, la fel de mult ca fanii acesteia.

Într-o postare făcută pe blogul lui oficial, SIU și-a cerut scuze față de cititori  pentru că a lăsat motivele personale să intervină în serializarea webtoon-ului, de asemenea a declarat că nu poate renunța la dragostea pentru munca lui.

Weebtoon-ul Tower of God a revenit din pauză în luna mai, asta după ce a fost în pauză din luna iunie 2022. Tot din cauza unor probleme de sănătate ale autorului. Webtoon-ul revenise atât în Coreeană, cât și-n engleză, și chiar a avut un trailer special cu personajele din poveste.

Tower of God e o manhwa coreeană, care a fost publicată pentru prima oară în 2010. Pe atunci a fost serializată pe platforma Naver Webtoon. A primit o traducere oficială în engleză în Iulie 2014. Webtoonul a primit, de asemenea, și o adaptare anime de către Telecom Animation Film, fiind lansat în primăvara 2020. Numele autorului înseamnă „Slave in Utero” dar rar e folosit întreg.

Fanii coreeni pot citi ultimele episoade pe site-ul Naver. Webtoon e publicată în engleză și descrie acțiunea ca:

Ce-ți dorești? Bani și avuție? Onoare și mândrie? Autoritate și putere? Răzbunare? Sau ceva care le depășește pe toate? Orice îți dorești—e aici.

Tower of God

Sursă: ANN

Pentru mai multe informații, continuați să ne urmăriți site-ul!