Jashin-chan Dropkick, seria anime, va permite pirateria

 Jashin-chan Dropkick, amuzanta serie anime de comedie despre un demon-șarpe și colega sa de cameră, un om, s-a întors cu stil!

Seria anime, care a distrat fanii cu umorul absurd și violența amuzantă încă din 2018, s-a întors pentru un episode OVA special.

Iar asta nu e tot. Kadokawa, cei care publică seria, au anunțat că vor face ceva nemaiauzit în istoria anime: vor vinde online episodul OVA înainte de a-l difuza la televizor în Japonia și le vor permite fanilor să urce episodul pe YouTube împreună cu alte platforme și să primească bani din asta (va permite pirateria), cât timp se vor alătura CSP (Creator Support Program).

Citește mai mult
The Boy And The Heron și Digimon:02 vin în România, The Boy and the Heron in cinema, The Boy and the Heron cinemacity, The Boy and the Heron in romania, Kimitachi wa Dou Ikiru ka, Kimitachi wa Dou Ikiru ka filmul, Kimitachi wa Dou Ikiru ka in cinema, Kimitachi wa Dou Ikiru ka cinemacity, Kimitachi wa Dou Ikiru ka in romania
The Boy And The Heron și Digimon:02 vin în România

Salutare toată lumea. Nu ne-am mai auzit de ceva timp cu un articol nou pe site. Din acest motiv, azi venim în exclusivitate cu un anunț pentru toți fanii anime din țară!

Care mai exact? Ei bine, filmele The Boy And The Heron și Digimon:02 vin în România .

Acestea vor fi aduse la noi în țară, de către Bad Unicorn, în colaborare cu Independența Film, cel mai vechi distribuitor de filme de la noi din țară.  

Citește mai mult

Weekend Top

3

Tomo-chan is a girl, o serie manga despre o fată băiețoasă va fi adaptată în 2023.

În ianuarie 2023 va apărea o nouă serie anime despre o fată băiețoasă intitulată „Tomo-chan is a girl”. Anunțul a fost făcut de Crunchyroll la Anime Expo în Los Angeles. Seria va fi animată de studioul Lay-duce ( cunoscut pentru seriile „O Maidens in Your Savage Season”, „Magi: Adventure of Sinbad”) și difuzată de către Crunchyroll. De asemenea, a fost lansat și un nou trailer. 

Citește mai mult
Mashi: Magic and Muscle anime
4

Seria manga Mashle Magic and Muscle va fi adaptată!

Anul acesta revista Shueisha Weekly Shonen Jump a anunțat că seria manga Mashi: Magic and Muscle a autorului Hajime Kōmoto va fi adaptată în anul 2023.
【特報】TVアニメ「マッシュル-MASHLE-」アニメ化決定|2023年放送

Seria manga Mashi Magic and Muscle a intrat în arcul final odată cu volum 12. Atât Viz Media (serviciu Shonen Jump), cât și serviciul Manga Plus al Shueisha publică această serie în limba engleză. De asemenea, Viz Media va scoate la vânzare seria manga și în format fizic.

Citește mai mult